Ricoh IT Partner Norr

Ricoh IT-Partner Norr grundades 2014, vi är verksamma i Väster & Norrbotten med kontor i Skellefteå och Luleå. Vi är det Norrländska bolaget som med vårt stora engagemang gör skillnad för våra kunder. Vi lever i en värld med snabba förändringar och en fantastisk utveckling inom IT-området.

Vi vill stå nära våra kunder på resan framåt, starkt motiverade med fokus på lösningar. Vi tycker att du ska fokusera på det som är viktigt i din verksamhet och inte krångla med tekniken. Vi erbjuder därför kompletta IT-lösningar anpassade efter ditt företag.

Idag har vi uppdragsgivare inom alla branscher och något som aldrig har minskat är vår vilja att lära känna våra kunders verksamheter utan och innan. Det är den viljan som har resulterat i mängder av spetskompetenser hos våra medarbetare och i skräddarsydda lösningar för varje kunds behov.

För det är och har alltid varit vårt mål att leverera någonting som skapar ett värde och ger en tydlig effekt hos våra kunder som överträffar deras förväntningar och för varje gång vi hjälper våra kunder att nå dit de vill så har vi kommit ett steg närmare. Det tror vi starkt på – och det kommer vi alltid att fortsätta göra.

Kontakta oss