Våra kaffemaskiner

Gott kaffe förlänger livet. Vi har kaffemaskiner för både stora och små behov, samtliga ger dig en njutningsbar pausmiljö på jobbet. Det finns maskiner för hela bönor eller för färdigmalet kaffe. Vissa maskiner är dessutom vässade med varm choklad eller vatten (varmt, still eller kolsyrat). Maskinerna hanterar också bra alternativ till riktig mjölk utan att du ska behöva lägga ner timmar på rengöring. Här nedan finner ni ett litet urval av det vi kan erbjuda.

CQube Mf 13 Evo

Det senaste från maskintillverkaren Coffee Queen med design i rostfritt och glas ger en inbjudande och välkomnande look. Modern i hela sin uppbyggnad och genomtänkta detaljer bådar för goda smakupplevelser och driftsäker funktion. Styr dina val genom en stor och tydlig display som har operativsystemet Android, det ger i det närmaste obegränsade möjligheter till användaren. Gott kaffe och olika menyval kännetecknar denna modell.

CQube MF13

MF13 är en färskbryggsautomat med professionell kvarn som maler hela bönor för varje servering. Den är utrustad med en bönbehållare och ytterligare tre ingrediensbehållare för bl.a. mjölk och choklad vilket ger upp till 10 dryckesalternativ.