Utbildning

Från i höst erbjuder vi utbildningar, nedan kan du läsa om våra olika utbildningsformer som erbjuder mycket mer än traditionell klassrumsutbildning.

Online-utbildning
Hos oss hittar du flera utbildningar som du själv kan gå i din egen takt, så kallade online-utbildningar. Vi erbjuder utbildning både för användare, It-tekniker och systemutvecklare via vårt populära koncept Addskills Online och numera också MOC On-Demand. Kurserna vänder sig till dig som i din egen takt vill höja din kompetens och utveckla nya kunskaper på en plats som passar dig.

Online E-Learning
Låt våra kursledare guida ditt företags IT-användare. Online E-Learning är ett pedagogiskt och enkelt sätt att lära dig program med dess olika funktioner och hur de används. Ge dina medarbetare tillgång till kunskap där och när de behöver den, testa här!

LiveClass
För att öka tillgängligheten till lärarledd utbildning av hög kvalitet erbjuder vi LiveClass, en videokonferenslösning speciellt utformad för lärarledd interaktiv onlineutbildning. Med LiveClass får du tillgång till riktig klassrumsutbildning utan att behöva lägga tid och pengar på resor och...

Anpassad företagsutbildning
Behöver du en utbildning som är justerad till ditt företags behov? Är ni flera som behöver samma utbildning? Vill ni välja datum och tid helt själva? Vi erbjuder företagsutbildning helt anpassad efter era behov!

Utbildningskoncept
För att du ska kunna ta del av våra tjänster och erbjudanden arbetar vi ständigt med att hitta nya sätt att leverera våra utbildningar som passar dig. Vi ser att fler och fler vill kunna ta del av kunskap på nya och andra sätt än den traditionella fem-dagars klassrumsutbildningen till exempel.

Kontakta oss så berättar vi mer om utbildningarna.
Skellefteå: 0910-163 00, Luleå: 0920-24 47 40

Kontakta oss