Din externa IT-avdelning

Att företag outsourcar hela sin IT-funktion blir vanligare för var dag som går. Detta är en trend som gör att företaget i fråga kan lägga sitt fokus där det ska ligga - på sin kärnverksamhet! Av erfarenhet vet vi att personberoende inom IT på företag tenderar att bli en risk, samtidigt som det kan vara svårt att kravställa, säkra SLA och hantera större förändringsarbeten och incidenter internt.

Genom att outsourca hela eller delar av sin IT-funktion till oss bidrar vi dels med bredare kompetens och fler tekniker, men även riskminimering, där vi har kapacitet och lång erfarenhet av att leverera hela IT-funktioner.

Vi sköter allt som rör företagets IT-struktur enligt era önskemål, antingen hela eller delar av IT-funktionen. I översynen av ert tjänstebehov arbetar vi proaktivt med strategiska lösningar, med hänsyn till omvärlden, risker och innovation. Vi vet också att organisationer och förutsättningar förändras över tid, därför är alltid våra lösningar skalbara i komplexitet för de förändringar och behov som kan uppstå i er organisation.

Kontakta oss